Det finns fyra grundläggande typer av nålar för tatueringar. Vissa av dem är designade för specifikt bruk, andra kan variera beroende på hur tatueraren använder dem. Nedan ger vi en allmän förklaring av kategorierna av nålar och hur du kan använda olika typer av nålar. billiga tatueringsmaskin till salu onlinebutik.

Round Liner, Round Shader. Dessa är nålar som är hårlödda av buntar, standardlödning inkluderar från 1 till 18 nålar, och visuellt är sådan lödning en idealisk cirkel. Round Liner antar buntade buntar, som är lämpliga för att skapa tunna, medelstora eller feta linjer. Round Shader förutsätter inte åtdragna buntar; det används för skuggor i färg och svartvita verk. Du kan också köpa tatueringsnålar i vår butik.

Lägenheter, dubbla lägenheter, staplar är hårt svetsade till varandra nålar i en eller två rader; de används för att måla stora områden. Sådana nålar appliceras i olika tekniker. Nålområdet är från 4 till 15 nålar.

Magnum är den mest populära versionen av nålar för skuggning och skuggor; det används för att utföra arbete med olika tekniker. Det finns en möjlighet till större manövrerbarhet på svåråtkomliga platser. Nålområdet är från 5 till 49 nålar.