Tack för att du köpte vår köpa tatueringsmaskin. Som start- eller professionell tatueringsmaskinsats är våra kit fantastiska eftersom vi erbjuder alla kvalitetsdelar du behöver för tatuering. För dig som vill ha bättre kvalitetsdelar är köp av enskilda komponenter vägen för dig. Du kan få all tatueringsutrustning från vår butik.

tatueringsmaskin är en handhållen enhet som vanligtvis används för att skapa en tatuering, en permanent märkning av huden med outplånligt bläck. Moderna tatueringsmaskiner använder elektromagnetiska spolar för att flytta en armaturstång upp och ner. Anslutet till ankarstången är en spärrad nålgruppering som skjuter bläck i huden. tatueringsmaskin till salu onlinebutik.

Tatuerare använder i allmänhet termen "maskin", eller till och med "järn", för att hänvisa till deras utrustning. Ordet "pistol" används ofta men många tatueringspersonal ogillar det. Förutom "upprullad" tatueringsmaskin finns det också roterande tatueringsmaskiner, som drivs av reglerade motorer snarare än elektromagnetiska spolar.