Att köpa de bästa tatueringspistolerna är en grundläggande del av din tatueringshandel. Din skicklighet som tatuerare tillsammans med tatueringsmaskiner av hög kvalitet är det som hjälper dig att skapa fantastiska tatueringar. Här är några vanliga misstag som en tatuerare gör medan köpa tatueringsmaskin:

Storlek & form: storleken och formen på din tatueringsmaskin är viktig eftersom komfort och användarvänlighet är absolut nödvändig. Oavsett prestanda är ett av de vanliga misstag som görs av tatueringsköpare att få maskiner som är för tunga eller för stora. Att hantera sådana maskiner blir svårt. tatueringsmaskin kit till försäljning online shop.

Köpa fel tillbehör: det är vanligt att tatuerare köper tillbehör som inte passar till de maskiner de har. Spolatatueringsmaskiner, till exempel, använder stora nålgrupper jämfört med roterande tatueringsmaskiner. Om du använder mindre nålgrupperingar på en spolatatueringsmaskin kommer den verkligen inte att leverera maskinens kraftfulla nålpenetrering.

Förstå maskinens spänning: du måste förstå hur mycket effektpotential dina tatueringsmaskiner har för att köpa rätt strömförsörjning. Till exempel för spolatatueringsmaskiner, desto mer spolomslaget, desto mer spänning kommer du att behöva.