Det är få saker en person kan göra mot kroppen som är lika spännande som att få en tatuering. Euforin åtföljd av den avsiktliga, nästan ceremoniella tatueringsprocessen kan vara så intensiv att vissa till och med påstår sig vara beroende av den. billiga tatueringsmaskin till salu onlinebutik.

En aspekt av tatueringen som kan vara åtminstone lite förskräckande för många är dock den oundvikliga smärtan som följer med att någon snabbt pirrar din hud med en nål upp till 3 000 gånger per minut. Det är fortfarande under het debatt om att få färgat på vissa delar av kroppen är mer smärtsamt än andra, men om du är otrolig och inte är säker på hur du hanterar den här specifika typen av smärta kanske du inte vill börja med dessa platser på din kropp. Du kan också köpa tatueringsmaskin i vår butik.

Här är de sex mest smärtsamma platserna att tatuera, enligt experter: ribbor, ansikte och nacke, armhåla, händer och fingrar. De "yttre delarna av din kropp", nämligen på yttre armar och yttre lår är de platser du bör få en tatuering om du bara vill uppleva minimal smärta. Dessa områden har mer fet vävnad för att mjuka nålens slag. Tatuerade några idrottare med djupare muskelton, vilket också hjälper till med smärta.