Den senaste tatueringsgenren till följd av befrielsen av kreativitet på 1980-talet som mer eller mindre officiellt accepterades av tatueringsgemenskapen är den hemlagade tatueringen. billiga tatueringsmaskin till salu onlinebutik.

I många avseenden kan hemlagad tatuering kallas en bro in i stammens förflutna av hantverket både i designen enkelhet och magisk funktion. Som det framgår av namnet är hemmagjord tatuering en DIY-embranchment av tatueringskultur, som praktiseras av icke-yrkesverksamma inom hemtrevlig iscensättning och ofta utan specialutrustning. Du kan också köpa tatueringsmaskin kit för att visa ditt stöd.

Utformningen av hemmagjord tatuering är vanligtvis enkla, grundläggande tecknade former, linjer och bokstäver är vanligtvis de populäraste (Anziperova 2012). De flesta gånger används bara en färg, och lutningar är nyanser kan sällan ses i hemgjorda tatueringar. Faktumet att förenkla designen orsakas tvetydigt av både strävan efter ursprunglig originalitet och de begränsningar som utrustning och begränsade färdigheter för tatueraren sätter.