Som tatuerare använder du tatueringsnålar oftare än någon annan artikel. Som vi kommer att upptäcka finns det olika grupperingar och storlekar att välja mellan, så den här guiden tar dig igenom några nålfunktioner och vad du ska leta efter när du är redo att köpa. billiga tatueringsmaskin till salu onlinebutik.

Runda nålar är lödda runt en central axel i runda mönster. De kan ytterligare identifieras som foder eller skuggare, beroende på hur nära varandra de är placerade. Runda foder är tätt packade, vilket gör dem perfekta för tekniskt arbete, små linjer och detaljer. Om du precis börjar bör du fokusera på runda skuggare i storlekar 3, 5, 7 och 9 för lite skuggning och fyllning i små områden. Du kan också köpa tatueringsnålar i vår butik.

Plana nålar är nålar lödas i en rak linje till en nålstång. Dessa nålar är de mest populära för foder eftersom deras form är bättre för att få mer bläck i huden. Detta betyder tydligare, mörkare linjer med bara ett slag. FL eller mindre ofta är FS hur du kan identifiera dessa nålar. Precis som runda nålar skrivs dessa ut med antalet stift framför, som 3FL eller 7FS.

Magnum-nålar används oftast eller välkända för sin användarvänlighet för skuggning. Dessa uppsättningar har en längre avsmalning som är antingen densamma eller större än den avsmalnande som finns på runda skuggor. Magnums levererar mycket bläck, vilket gör dem idealiska för stora färgområden. Eftersom de tillåter så mycket bläck kommer du att behöva mindre pass, vilket innebär att de kommer att göra mindre skador på huden under flera passeringar. Det finns några varianter av magnumnålar, men vi kommer att dyka in i det här ämnet i ett annat blogginlägg.