I fallet med att välja mellan rotations- eller spole billiga tatueringsmaskin, finns det några andra faktorer som du självklart bör tänka på utan ett pris för miniatatueringsmaskiner. Först och främst bör du ta hänsyn till maskinens huvudsyfte. Är din maskin utformad för skuggning, eller är maskinen bättre lämpad för linjearbete?

Om du bara använder ett foder för skuggning kan det skada mycket mer och slitna spolarna snabbare också. Men inte alla maskiner kan trycka in alla storlekar på nålen, så se till att den klarar den storlek du behöver för de tatueringar du vill producera. tatueringsmaskin till salu onlinebutik.

Kontrollera sedan monteringskvaliteten. Du behöver en solid, oklanderlig metallform som känns stark och behaglig. Om vi ​​diskuterar tröst, kommer maskinens tyngd att påverka hur vaksamma dina linjer är. Att justera en fast form och penna-liknande vikt kan leda till ett fantastiskt beslut. Den spänning som krävs kommer också att påverka hur lätt nålen slår. En lägre spänning är idealisk ändå bara om maskinen fortfarande fungerar lätt och slår tillräckligt hårt.